Nopea toimitus  +358 40 760 0428  info@helmentaikaa.fi  Siirry kaupasta kotisivuilleni
Skip to content

Blomdahl korvakorut

Blomdahlin korut on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Ne sopivat myös kontaktiallergioista kärsiville. Ihoystävälliset korut on aina valmistettu joko puhtaasta, lääketieteellisestä titaanista tai –muovista. Ne eivät sisällä mitään lisäaineita. Korujen pinnoitus ja kivet on lisätty vain niihin osiin, jotka eivät ole kosketuksissa ihon kanssa. Voit käyttää koruja päivittäin ilman terveysriskejä.

Ihoystävälliset korut suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun Ruotsissa. Blomdahl valvoo valmistusprosessin jokaista vaihetta ja tallentaa kaiken tiedon, jotta korujen ihoystävällisyys voidaan taata täysin. Korut on pakattu hygieenisiin rasioihin, joissa etikettitarra toimii sinettinä. Ostaessasi Blomdahl –korut, olet ensimmäinen, joka koskee niihin. Korurasia on hyvä säilyttää, sillä sen LOT-numerosarjan avulla voidaan tarvittaessa jäljittää korun tuotantovaiheet alusta saakka.

Korut sopivat niin aikuisille kuin lapsillekin, ja valikoimassa on kymmeniä erilaisia malleja. Voit myös liittää Blomdahlin lisäosat (koukut, renkaat tai tapit) omiin korvakoruihisi, jolloin pystyt käyttämään kaikkia omia korvakorujasi turvallisesti.

Blomdahl –korut pysyvät kauniina noudattamalla hoito-ohjeita: Vältä suihkuttamasta koruihin tuoksuja, hiuslakkaa tai muita kemikaaleja. Ota korut pois suihkun, saunan ja nukkumisen ajaksi. Pese korvakorut säännöllisesti vedellä ja saippualla. Käsittele koruja varoen. Paina titaanilukkoja sivuilta yhteen ennen käyttöä, jotta ne pysyvät paremmin kiinni.

Korut tulevat kauniissa lahjapussissa.

Showing 1–16 of 22 results