Nopea toimitus  +358 40 760 0428  info@helmentaikaa.fi  Siirry kaupasta kotisivuilleni
Skip to content

Kivipussi nmr 5

10,00 

1 kpl varastossa

Kuvaus

Kivipussi jossa mukana ihana Vihreä Jade! Tässä kolme ihanaa voimallista kiveä hoitamaan sinua, kivet tulevat kauniissa kultaisessa säilytyspussissa.

Vihreä Jade
Vihreän jaden erityisominaisuus on sen rauhoittava vaikutus hermostoon.
On myös erinomainen kivi laitettavaksi tyynyn alle ennen nukkumaan menoa, jotta muistaisit unesi ja osaisit tulkita niiden viestit oikein. Jade auttaa poistamaan kielteisyyttä, se symboloi myös rakkautta, kauneutta, viisautta, vaurautta ja onnea.
Hyvin suojeleva kivi ja auttaa myös kehoa parantamaan itse itsensä.

Punainen Jaspis
Jaspis poistaa negatiivisuutta, auttaa ongelmien käsittelemisessä ja auttaa mielenrauhan saavuttamisessa. Tasapainoittava kivi, vahvistaa juurichakraa ja maadoittaa. Parannuskivenä käytetään, tuo pintaan tunteita, jotta ne voi käsitellä ja päästää niistä irti. Aktivoi myös kolmatta silmää eli parantaa intuitiota. Antaa fyysistä voimaa, vahvistaa verta ja sopii myös raskausajan pahoinvoinnista kärsiville. Sopii erityisesti naisille, sillä punaisella Jaspiksella on erittäin suojaava voima.

Ruusukvartsi
Lempeää rakkautta säteilevä kivi joka eheyttää ja hoitaa sisimmässä olevaa rakkautta. Tärkein kivi hoitaessa sydäntä ja sydänchakraa. Parantaa menetyksistä toipumista ja hoitaa sisäistä kipua. Auttaa avaamaan sydämen, jotta voisit vastaanottaa uudelleen rakkautta. Auttaa anteeksiannossa ja hyväksymisessä sekä parantaa itseluottamusta. Hyvä puhdistaa välillä, sillä ruusukvartsi ottaa itseensä surut ja murheet ja voi väsyessään murtua. Puhdista esim. kuun- tai auringonvalossa, anna sen kylpeä valossa ja puhdistaa itsensä. Akaattilevyn päällä voit myös puhdistaa ja ladata ruusukvartsin aivan kuten muutkin kivet.

Huomioithan että kaikki kivet ovat yksilöitä, joten niiden muoto, koko ja värit vaihtelevat ja voivat poiketa kuvasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Kivipussi nmr 5”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *