Nopea toimitus  +358 40 760 0428  info@helmentaikaa.fi  Siirry kaupasta kotisivuilleni
Skip to content

Ruusukvartsi Lohikäärme kaulakoru

13,90 

1 varastossa

Osasto:

Kuvaus

Kaunis lohikäärme kaulakoru ruusukvartsikivellä.
Koru on ilman lukkoa ja joustavasta nauhasta tehty, joten se on helppo pujottaa pään yli. Nauhan kokonaispituus noin 64cm.
Lohikäärmeen koko noin 3cm.

Koru tulee kauniissa säilytyspussissa.

Voimaeläimenä Tulilohikäärme
Tulilohikäärme edustaa muuttumista, energiaa ja hallintaa. Voimaeläimenäsi se ojentaa sinulle innokkuutta, rohkeutta ja elinvoimaa. Se saa sisäisen tulesi syttymään.
Tulilohikäärme auttaa käsittelemään esteitä ja pääsemään niiden ylitse. Se on vahva suojelija ja tarjoaa sinulle johtajuutta ja hallitsemista. Auttaa sinua antamalla sinulle mahtavia voimia saavuttaaksesi unelmasi.

Ruusukvartsi
Lempeää rakkautta säteilevä kivi joka eheyttää ja hoitaa sisimmässä olevaa rakkautta. Tärkein kivi hoitaessa sydäntä ja sydänchakraa. Parantaa menetyksistä toipumista ja hoitaa sisäistä kipua. Auttaa avaamaan sydämen, jotta voisit vastaanottaa uudelleen rakkautta. Auttaa anteeksiannossa ja hyväksymisessä sekä parantaa itseluottamusta. Hyvä puhdistaa välillä, sillä ruusukvartsi ottaa itseensä surut ja murheet ja voi väsyessään murtua. Puhdista esim. kuun- tai auringonvalossa, anna sen kylpeä valossa ja puhdistaa itsensä. Akaattilevyn päällä voit myös puhdistaa ja ladata ruusukvartsin aivan kuten muutkin kivet.

Huomioithan että jokainen kivi on yksilö, joten väri voi poiketa kuvasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruusukvartsi Lohikäärme kaulakoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *