Nopea toimitus  +358 40 760 0428  info@helmentaikaa.fi  Siirry kaupasta kotisivuilleni
Skip to content

Akaattilevy

14,90 

2 varastossa

Kuvaus

Akaattilevy on oivallinen kivien puhdistukseen ja lataamiseen. Aseta kivi, kiviheiluri tai kivikoru akaattilevyn päälle ja anna sen puhdistua ja latautua. Voit myös asettaa akaattilevyn päälle vesilasin, jolloin saat puhdasta ja raikasta vettä.
Akaattilevyä voit myös pitää kotona hyllyllä tai pöydällä esillä, kuten muitakin kiviä, jolloin kiven ominaisuudet täyttävät huoneen energiat ja vaikuttavat huoneessa oleviin ihmisiin ja eläimiin. Kiviä voi myös pitää mukanaan taskussa, laukussa, yöpöydällä, kädessä. Kokeile ja tunne kivien upeat voimat!

Akaatti
Akaatti tasapainoittaa henkistä ja fyysistä olemustamme. Tasapainoittaa voimakkaita tunteita ja auttaa mielen myllerryksissä. Vaikeissa elämäntilanteissa tai perusturvallisuuden järkkyessä se myös lohduttaa ja rauhoittaa. Akaatti lieventää jännittyneisyyttä ja rohkaisee meitä. Auttaa myös hyväksymään itsemme ja antaa fyysistä turvallisuutta. Edistää ruuansulatusta ja aktivoi muutenkin kehon toimintoja. Akaatti vahvistaa sydäntä ja hoitaa myös erilaisia kipuja.

Akaattilevyn koko noin 5-6cm x 11cm

Huomioithan että kaikki kivet ovat yksilöitä, joten niiden muoto, koko ja värit vaihtelevat ja voivat poiketa kuvasta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Akaattilevy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *